Verhuurvoorwaarden

Verhuurvoorwaarden

  • Minimale huurperiode 3 maanden.
  • Na 3 maanden is de opzegtermijn 1 maand.
  • Borg 10% van verkoopprijs.
  • Koopoptie met restitutie van 2 huurtermijnen.
  • Betaling gaat via maandelijkse factuur. Bij aanvang huur dienen de 1e 3 termijnen, borg, bezorg- en ophaalkosten betaald te worden.
  • Voor de overige voorwaarden zie onze algemene voorwaarden.
  • Getoonde transportprijzen gelden voor leveringen binnen een straal van 50 km rondom Fitwinkel Hengelo. Buiten deze afstand hanteren we andere prijzen, hierover kunt u contact met ons opnemen.

Waarom huren ?

Fitverhuur is ontstaan door de vraag bij Fitwinkel Hengelo naar het huren van fitnessapparatuur. Redenen om te huren kunnen zijn dat u het fitnessapparaat een korte periode nodig heeft voor uw revalidatie of tijdens de wintermaanden. Ook kiezen onze klanten voor huren om eerst uit te proberen of het fitnessapparaat dat men voor ogen heeft bij de wensen past.  Fitverhuur heeft als verhuurproducten alleen de beste producten gekozen.

Koopoptie

Wat houdt de koopoptie nu precies in ? Als u besluit om tot aanschaf over te gaan, dan crediteert Fitverhuur maximaal 2 huurtermijnen op de aanschafprijs.

Bezorgen en installatie 

Wij hebben een eigen bezorg- en installatiedienst, zij kunnen de producten perfect bij u thuis op de plek installeren. Tevens kan onze dienst u een korte uitleg geven van het gehuurde apparaat. Voor het bezorgen en installeren berekenen wij kosten, deze staan op de pagina aangegeven. Installatie is in principe altijd op de begane grond. Mocht het apparaat op een verdieping zonder lift moeten worden geplaatst dan is dit mogelijk tegen meerprijs. Natuurlijk kunt u ook besluiten het product zelf te halen en eventueel retour te brengen. Voor hometrainers en roeitrainers is dit vaak goed te doen, echter bij loopbanden en crosstrainers is hiervoor een bestelbus vereist.

Hoe kan ik een bestelling doen.

Er zijn verschillende manier waarop u uw bestelling kunt doen. U kunt in onze shop het gewenst artikel uitkiezen en uw gegevens achterlaten. Natuurlijk kunt u tijdens onze openingstijden contact met ons opnemen op tel : 074-2470385. Verder kunt u het huurformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Betalingen

Bij de aflevering dient u de eerste 3 termijnen + borg en de transportkosten af te rekenen. Betalingen dienen altijd met de pin voldaan te worden. De huurtermijnen worden maandelijks aan u gefactureerd aan het begin van de verhuurtermijn. De 4e huurtermijn wordt dus na 3 maand afgeschreven.

Opzegging

Het opzeggen kan het beste gedaan worden met het formulier dat hiervoor beschikbaar is op onze website www.fitverhuur.nl/eindehuur . U krijgt dan direct een bevestiging van uw opzegging. Natuurlijk kun u ons ook bellen, dan vullen wij het eindehuur formulier voor u in. Zorgt u er altijd voor dat u het opzegbewijs krijgt van de opzegging. Dit is namelijk uw bewijs van opzegging.