Waarom huren ?

Huren hometrainer 

Er  kunnen veel redenen zijn waarom u een hometrainer wilt gaan huren. De belangrijkste die wij horen is dat de gebruiker van te voren weet hoelang hij/zij de hometrainer nodig heeft voor zijn/haar revalidatie en hierna geen gebruik meer wenst te maken van de hometrainer. Een huurperiode van 3 maanden is dan een ideale oplossing om de revalidatie thuis mogelijk te maken. De hometrainer wordt vaak gehuurd bij herstel van operaties aan heup en knieën. Daarom zijn de meeste hometrainers die u bij ons kunt huren voorzien van een lage instap.

 

Huren loopband/ crosstrainer 

Onze ervaring is dat een loopband of een crosstrainer worden gehuurd om fitter te worden of als aanvulling in een plan om gewicht te verliezen. Woont u buitenaf, wilt u niet in het donker buiten lopen, heeft u kleine kinderen of wilt u gewoon niet naar een sportschool? Dan is een crosstrainer of een loopband huren voor u mogelijk een goede oplossing.

 

Huren roeitrainer

Klanten die geïnteresseerd zijn in het huren van een roeitrainer hebben hier vaak al ervaringen mee. De roeitrainer is een ideaal apparaat om veel spiergroepen in het lichaam tegelijk te trainen. Roeien is een intensieve work-out en misschien weet u niet of deze beweging wel bij u past. In een dergelijk geval is huren van een roeitrainer een goede optie om dit eens uit te proberen.

 

Huren als testperiode voor aanschaf

Bent u nog niet zeker van een eventuele koop dan kan huren met een koopoptie voor u een goede oplossing zijn. U huurt eerst het fitnessapparaat waarna u met kwijtschelding van de eerste 3 maanden huur alsnog tot koop kunt overgaan.